Jelovnik restorana Nirvana

Restoran Nirvana nalazi se u mjestu Povljana na otoku Pagu. U svojoj ponudi ima veliki izbor jela po narudžbi, slastica, te svakodnevno nudimo gotova jela. Bogata vinska karta i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića te toplih i hladnih napitaka zadovoljiti će svačiji ukus.
Organiziramo bankete, krstitke, rođendane i ostala prigodna okupljanja do 150 osoba uz bogati gastronomski sadržaj u ugodnoj atmosferi našeg objekta.
Naša ponuda u restoranu se bazira na svježim i domaćim namirnicama koje pripremamo na više načina, a baza svega je tradicionalna dalmatinska kuhinja. Na našem jelovniku za predjelo možete pronaći razne morske plodove kao što su lignje, hobotnice, škampi, dagnje i domaći dalmatinski pršut te nezaobilazni paški sir. Također nudimo i širok izbor tjestenina i rižota s plodovima mora (crni i bijeli rižoto). Restoran Nirvana Povljana također u ponudi nudi veliki izbor mesnih jela za sve ljubitelje mesa, kao i svakodnevni izbor svježe ribe i plodova mora te školjaka. Uz to Vam nudimo i domaće bijelo i crno vino lokalne vinarije Vina otoka Paga kao i veliki izbor vlastitih vina s potpisom Nirvana, i neka od ostalih vrhunskih hrvatskih vina.
Naravno u našem jelovniku se također nalazi veliki izbor domaćih priloga i salata, od kojih većina dolazi iz uzgoja lokalnog stanovništva u Povljani. Na kraju se možete zasladiti velikim brojem slastica iz naše ponude deserata.

Predjela

Topla i Hladna

Pogledaj

Glavna jela & Roštilj

Pogledaj

Morska

Riba & Školjke

Pogledaj

Dječji

Pogledaj

Prilozi

Prilozi & Salate

Pogledaj

Deserti

Topli i Hladni

Pogledaj

Vegeterijanska jela

Pogledaj

Pića

Pogledaj

Vinska karta

Pogledaj


Kontaktirajte nas & Rezervirajte Vaše mjesto u restoranu Nirvana

- Izgled terase restorana Nirvana -
DSC0363
DSC0362
DSC0361
DSC0360
DSC0359
DSC0358
DSC0357
DSC0356
DSC0355
DSC0354